Varázsoljunk "immunerős" gyereket ovikezdésre! :-)

2016. augusztus 12. 17:27 - wellarom

A cím némi magyarázatra szorul, gyerekszáj. :-) Egyik kedves kétgyermekes kliensem rendszeresen párologtat immunerősítő illóolaj keverékeket a gyerekszobában is. Kisfia beszédes szóalkotása egyik este az aroma diffúzor bekapcsolása után: Anya, én már olyan immunerős vagyok, hogy csuda.  

És valóban csudálatosan immunerős gyermekek nőnek az illóolajok környezetében (is). A nyarat ne temessük, míg nyitott ablaknál alszunk, nincs itt a párologtató szezon, ám ne felejtsük, hogy a bölcsi, ovi, iskola pár hét múlva kezdődik. Akinek idén kezd közösségbe járni kisgyermeke, javaslom, hogy az illóolajos testi-lelki felkészüléssel ne várjon. 

A legalkalmasabb, remekül bevált aromaterápiás keverék a Leo varázsolaja. Mikor kérdezitek, milyen aromás segítséggel szoktassuk be a gyereket a közösségbe, mindig a Leo-t ajánlom. Mert olyan nagyszerű, hogy én sem tudnék jobbat keverni. ;-) Persze, hogy nem, hiszen ezt drága mesterem, Feller Adrienne saját kisfiának kreálta anno. Nemcsak az idegen bacik ellen véd a benne lévő immunstimuláló illóolajoknak köszönhetően - fizikai síkon, hanem nagy lelki erősítő is egyben, hiszen olyan szubtilis, szakrális illóolajokat is tartalmaz, amelyek segítik az elengedést, energetikai védelmet nyújtanak, ráadásul nagyon finom az illata. El ne felejtsem, hogy kisebb megfázással, köhögéssel is elbánik a megelőzéskor használt mennyiség növelése esetén.

Közösségi beszoktatáskor én a bölcsi, vagy ovi kezdése előtt egy háromhetes kúrát ajánlok, napi egyszeri bedörzsöléssel, amely pozitív megerősítő mondatok, felkészülő/felkészítő beszélgetés közben zajlik. Majd az ovis napokon (hétfőtől péntekig) folytatjuk a kúrát, hétvégén szünetet tartunk. Fontos, hogy a bedörzsölés mindig jó hangulatban teljen, ami nem nehéz, hiszen a legtöbb gyermek imádja, ha finoman masszírozzák. A Leo-ban azt is szeretjük, hogy gyors és erős, csupán pár csepp kell belőle. Szóval nem esti nagy masszázs szeánszra kell gondoljatok (arra egy másik keveréket adnék), hanem reggeli kedves-kellemes ébresztő gerincbedörzsölésre. 

Mindeközben pedig élvezzétek a nyár hátralévő heteit, az együtt töltött időt, tudjátok, a tegnapi ölelés ma már nem pótolható!first-day-of-kindergarten.jpgleo_varazsolaja.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wellarom.blog.hu/api/trackback/id/tr6410406706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása