Gyógybalzsam testnek és léleknek - ImmunEnne kezelés

2016. november 30. 14:32 - wellarom

Speciálisan összeállított, erős hatású illóolajok és esszenciák, bedörzsölés, különleges masszázstechnika, forró lávakövek, lazítás. Immunerősítés és teljes kikapcsolódás egy órában. Hogyan lehetséges?

Különleges, csak aromaterapeuták által végezhető kezelési forma az ImmunEnne. A kezelés során elsősorban a gerincre, annak mentén futó nyirokpontokra és idegekre hatunk. Reflexeink központja a gerincvelő, testünk agyunk megkerülésével innen reagál bizonyos ingerekre. Reflexek sokasága aktiválódik így, befolyással bírva keringésünkre, emésztésünkre, légzésünkre. Mindezen reflexeket regisztrálja ugyan az agyunk, de nem irányítja. (Gondoljunk csak a koppintásos térdreflex vizsgálatra.) 

Az ImmunEnne hatása elképesztő. Támogatja az immunrendszert, beindítja az öngyógyító folyamatokat, feltölt energiával fizikálisan és mentálisan is, méregtelenít és regenerál egyben. Ajánlott betegségek elkerülésére, betegség elején, alatta vagy utána (igen, erre a kezelésre jöhetsz influenzásan is). Enerváltság, immunhiány, levertség, depresszió és trauma esetén, kisebb gerincferdüléskor, sőt kemoterápiát követően is.

Ha felvérteznéd magad a megfázások, járványok ellen, vagy szeretnéd "összekapni" magad a napfény hiányos hónapokra, feltöltenéd energia-spájzodat, úgy kéthetente érdemes időpontot kérned. A terápia alkalmazása kúraszerűen javasolt.


hot-stones-1.jpg

Forrás: Panarom, Joanna Hoare

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wellarom.blog.hu/api/trackback/id/tr8512011288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása