Well-travel, azaz illóolaj keverék utazáshoz

2016. december 19. 11:47 - wellarom

Van itt nekünk ugye, ez a kis csoda stick, a mobil USB illat-adagoló. Imádjuk, mert zsebre vágva magunkkal vihetjük: használhatjuk az autóban (szivargyújtóhoz csatlakoztatva), irodában (laptophoz illesztve), de akár repülőgépen utazva is. Aroma-barátok kötelező trendi felszerelése. ;-)

68062_como-unterwegs-buero-zuhause.png

Rögtön adott a kérdés: milyen illóolajat használjunk utazáshoz? Bennfentesek jól tudják, hogy a Panarom Fehér esszencia remekül működik utazási rosszullét esetén (is), ám én most a sofőrökre gondolok elsősorban, hiszen többnyire ők kapják, vagy veszik maguknak ajándékba az autóban töltött hosszú órák megkönnyítéséhez. És a rettenetes, szintetikus illatanyagokkal átitatott wunderbaumok lecseréléséhez.

68075_ml_auto.jpg

Nézzük csak, mit is várunk el egy utazó illóolaj-keveréktől:

- frissítse, tisztítsa a levegőt;

- jó közérzetet biztosítson;

- növelje a koncentrációt,

- tartson éberen és vidáman,

- oldja a feszültséget, de ne lazítson el túlzottan,

- kicsik és nagyok számára is élvezhető legyen,

- ah, és persze nagyon finom legyen, minden velünk utazóban jó érzéseket keltsen.

Így született a Well-travel illatkompozíció. Felül citrusok, eukaliptuszok, fenyőfélék és kevés menta a frissességért, továbbá a légtér tisztításért. Az illat szívébe bazsalikom és rozmaring került idegrendszerünk tonizálásáért. A bázisjegyből pedig cédrus és kis gyömbér kacsint az aktív jelenlétért.

img_3064.JPG

Kellemes, illatos utazást és biztonságos megérkezést kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wellarom.blog.hu/api/trackback/id/tr9612057451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása