...sütés nélkül is. Minden fűszer esszenciája, amit a mézeskalácsba csempész a jó háziasszony, üvegcsékbe zárva a polcomon csücsül. Türelmesen várta az Adventet a szegfűszeg, a csillagánizs, a szerecsendió, a fahéj, a gyömbér, a kardamom, hogy végre ne csak fantasztikus gyógyító erejükért, antibakteriális, fungicid, emésztésjavító, és még sorolhatnám sokáig miféle fizikai tulajdonságaikért használjam és szeressük őket. Most eljött az ő idejük: illatozzanak csak úgy, a maguk gyönyörűségében - nekünk. Költözzön be velük házunkba a melegség, meghittség, izgatott csodavárás, nagymamáink konyhájának decemberi sütiillatú hangulata.
A Mézes sütemény illóolaj keverékbe kívánkozott még egy kis balzsamos fenyő, csak úgy jelzésszerűen. Került bele vanília abszolútum (1 csepp elég volna zsáknyi porcukorhoz), meg persze citrom- és narancshéj is.
Jó tanács: Ha nincs időd sütni, de ez az illat párolog a diffúzorból, mindig legyen otthon eldugva egy doboz mézeskalács...
A fotón a szürke színű Bloom aromadiffúzor látható.