HELP!

2017. március 30. 15:46 - wellarom

Mit teszel, ha a gyerek lehorzsolja a térdét a játszótéren? És ha zöldségszeletelés közben elvágod az ujjad? Vagy hozzáérsz a forró sütőhöz? Persze, először is azt mondod: jaj. :-) Aztán segítséget kérsz, vagyis előveszed a táskádból, leveszed a fürdőszobapolcról a HELP! illóolaj keveréket.

helpillusztracio.jpg

Mert egy kicsi fiolába rendeztem néhány olyan elsősegély illóolajat, amelyeket tisztán, hígítás nélkül a bőrre, sőt a nyílt sebbe cseppenthetsz. A keverék csak illóolajokat tartalmaz, hordozóolajat nem, hogy azonnal felszívódjon, így még gyorsabban fejthesse ki hatását. 

Mit tud ez a keverék? Mindent, amit egy gyorssegélytől elvárunk: fertőtlenít, vérzést csillapít, összehúzza és nyugtatja a sérült bőrt, enyhíti a fájdalmat, csökkenti a gyulladást, hámosít. Sőt, erős gombaölő és görcsoldó tulajdonsággal is bír. 

help_montazs.jpg

Szóval ne gondolkodj sokat mikor és hol veted be. Mert bár kíméletes a bőröddel, rendkívüli ereje megmutatkozik a bajban. :-) Használhatod idegen WC-k ülőkéjének fertőtlenítésére és menstruációs görcsoldáshoz. Borotválkozáskor, gyantázáskor keletkező hámsérülésekre és fájó torokra gargalizáláskor. Nyugtathatod vele a rovarcsípés helyét, de szagoltatva a hisztis gyerekedet is.

Köszönjük a segítséget, drága rózsageránium, teafa, orvosi levendula és valamennyi illatos barátotok! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wellarom.blog.hu/api/trackback/id/tr5812387639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása